Ontruimen woning na overlijden

Woning ontruimen na overlijden

Kringloop Groene Kruis heeft jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen in de regio. Onze ontruimingen worden door een vast team van eigen professionele ontruimers uitgevoerd.

Een woning ontruimen na overlijden is vrijwel altijd een emotionele gebeurtenis en stressvol, het Groene Kruis helpt u graag bij het ontzorgen.

Ontruimen woning na overlijden door Kringloop Groene Kruis, werkwijze in 5 stappen:

1. U belt met Kringloop Groene Kruis voor een gratis en vrijblijvende kijkafspraak, telefoonnummer ontruimingsdienst.: 06 1997 3953 (bereikbaar maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur).
2. In de woning van ontruiming bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden (b.v. het ruimen van de woning met verwijderen en afvoeren van de vloerbedekking of andere klussen in- en rond de woning, alles is bespreekbaar wij kunnen veel).
3. Na de kijkafspraak ontvangt u van ons geheel vrijblijvend per email een voorstel met de gemaakte afspraken (binnen 24 uur).
4. Na uw akkoord gaan wij snel, vakkundig en zorgvuldig aan de slag.

Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u antiek of meubilair uit de jaren 50, 60 en 70 in de woning achterlaat.
Hierdoor bestaat ook de kans de woningontruiming gratis is ! Tip: geef of gooi geen kleingoed weg, dit heeft ook waarde voor de kringloop.

4. Na uw akkoord gaan wij snel, vakkundig en zorgvuldig aan de slag. De inboedel wordt met respect behandeld.
5. De woning wordt aan u opgeleverd volgens de gemaakte afspraken. Wij maken de woning bezemschoon klaar en opleverbaar voor woningbouw of makelaar.

In tegenstelling tot andere ontruimers vernietigd het Groene Kruis niet de inboedel maar geeft deze een nieuwe kans in onze kringloopwinkel, hierbij wordt ook als doel gediend het hergebruiken van 2de hands inboedels en het ontlasten van het milieu hierdoor wordt ook de afvalberg verminderd.

Overige huisraad welke wij niet verkopen in onze kringloopwinkel schenken wij gratis aan stichtingen en kerkelijke organisaties o.a. aan het Leger des Heils.

Het Groene Kruis is tevens sponsor van goede doelen, wij sponsoren uitsluitend stichtingen en kerkelijke organisaties met een ANBI status.

Kringloop Groene Kruis is tevens een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) welke scholieren / studenten de beste praktijkopleiding bieden met uitzicht op een baan.

Onze ontruimingsdienst bieden wij in de volgende gemeente aan: Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Den Haag, Hazerswoude Dorp / Rijndijk, Hoogmade, Katwijk (aan Zee), Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leidendorp, Leidschendam, Noordwijk (aan Zee), Oegstgeest, Rijnsburg, Rijswijk, Sassenheim, Stompwijk, Valkenburg, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude Dorp / Rijndijk.

Wij ruimen geen woningen leeg in de gemeenten: Amsterdam, Rotterdam, Delft, Gouda en Utrecht.

Ontruimen van de volgende objecten: woning, woningen, huurwoning, koopwoning, vakantiewoning, flat, appartement, studio, woonboot, villa, boerderij, kasteel, buitenwoning, bootwoning, kerk, molen, drukkerij, museum, universiteit, laboratorium, bibliotheek, school, internaat, dierentuin, fabriek, groothandel, opslag, kamer, garage, kelder, berging, vliering / zolder, hospice, serviceflat, seniorenflat, seniorenwoning, bejaardenwoning, verzorgingswoning, verpleegwoning, zorgcentrum en verzorgingscentrum.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, notarissen, bewindvoerders, makelaars, woningbouwcorporaties en zorgcentra.

Voor meer informatie bezoek onze nieuwe website: www.kringloopgroenekruis.nl of www.woningontruiming-na-overlijden.nl

Gepubliceerd 19-11-2019